Airco laten monteren

Wilt u een airco kopen en laten monteren in uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Goedkoopaircos.nl aan het juiste adres. Onze monteurs zorgen voor professionele montage van de airco. Dit doen zij uiteraard helemaal volgens de wettelijke BRL 100 regel en andere geldende wetgeving op het gebied van airco installatie.

Onze werkwijze

Wanneer u een airco koopt bij goedkoopaircos.nl en kiest voor montage, zorgen wij voor volledige ontzorging. Zo heeft u er geen omkijken naar. Lees hieronder meer over onze werkwijze.

Offerte

Als u ons offerteformulier invult, nemen we deze zo snel mogelijk in behandeling. Wij berekenen op basis van uw ingevulde gegevens zo goed mogelijk uw beste prijs. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op over de door ons opgestelde offerte.

Afspraak inplannen

Gaat u akkoord met de opgestelde offerte? Dan plannen we zo snel mogelijk een montage afspraak. Dit kan vaak al binnen twee weken! Let op, in de warme zomermaanden is het vaak druk en duurt het iets langer.

Monteren van de airco

Onze monteur komt bij u langs op de afgesproken datum en tijd. Samen met u doet onze monteur de plaatsbepaling van zowel de binnen-als buitenunit. Daarna volgt het boren van openingen voor elektra, koeltechnische leidingen en condens afvoer.  Na het voorbereidende werk kunnen de units opgehangen worden en worden alle leidingen aangesloten.

Airco testen

Nadat alles is aangesloten, is het tijd om de airco te testen. Onze monteur doet druk- en lektesten en voert de vacuümprocedure uit. Als alle tests succesvol zijn uitgevoerd, wordt het systeem bijgevuld met koelvloeistof. Het systeem wordt ingeschakeld om alle functies te kunnen testen.

 

Uitleg

Onze monteur gaat pas weg als alles volledig naar behoren werkt maar niet voordat hij u uitleg heeft gegeven over de werking en het gebruik van uw airco systeem. De uitleg kunt u uiteraard ook rustig teruglezen in de bijbehorende handleiding.