Airco laten installeren

Een airco laten installeren door een professional is essentieel voor een probleemloze werking op lange termijn. Professionals kennen de complexiteiten van de installatieprocedure, inclusief het nauwkeurig plaatsen van zowel de binnen- als buitenunit, het zorgvuldig leggen van leidingen en het grondig testen van het systeem. Een correcte installatie is niet alleen cruciaal voor het bereiken van optimale prestaties, maar ook voor het maximaliseren van de energie-efficiëntie van uw airco. In Nederland is het bovendien verplicht om in het bezit te zijn van een F-gassen Certificaat (Stek). Ook vervalt de garantie helaas wanneer de airco niet is geplaatst door een gecertificeerde monteur. Laat uw airco daarom installeren door onze gecertificeerde monteurs. Dat scheelt u niet alleen veel werk maar garandeert u ook van een perfect werkend systeem.

Kosten airco laten installeren

De kosten voor het installeren van een airco is afhankelijk van verschillende factoren. Zaken zoals het type unit, de complexiteit van de installatie en de gewenste manier van installeren hebben allemaal invloed op de prijs. Op onze tarievenpagina krijgt u een indicatie van de kosten die u kunt verwachten. Voor een compleet beeld raden we aan om een offerte op te vragen.

Offerte aanvragen

Wilt u eerst een offerte ontvangen voordat u overgaat tot de aankoop? Dat begrijpen wij helemaal. We maken daarom graag een offerte op maat. Hoe gedetailleerder uw aanvraag hoe beter wij een offerte kunnen opstellen voor uw specifieke situatie. Bent u akkoord met de offerte? Dan plannen we de installatie zo snel mogelijk in. Zo kunt u snel genieten van een aangenaam binnenklimaat.